Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Julia - 26 juni 2012 21:00

När vi va med Bianca till veterinären för att vaccinera henen så fick vi även reda på provresultaten på Troys tumörer, de va elackartade och har 10-14% risk att sprida sig. Sprider de sig så sätter de sig på inre organ, lever, njurar mm så det är ingenting vi kommer att se, däremot kan vi märka det på om han får förstorade lymfknytor i ljumskarna, och så klart hans allmäntillstånd. Men som det är just nu så är han pigg och glad, hakar mer än gärna på att träna och så. Så än är jag inte orolig.


Vi har däremot sagt att är det så att det sprider sig och han kommer behöva operationer och strålning kommer vi att ta bort honom, vi vill inte att han ska behöva gå igenom det för att vi vill ha honom kvar några eller något år extra. Dessutom så reagerar djuren precis som människor på strålningen, men de tills killnad från människor vet ju inte vad det beror på.


I dagsläget kan vi inte göra mer än leva en normal vardag med honom och hoppas att tumörerna togs i tid innan de hann sprida sig


Men jag hoppas i alla fall att jag får många år till med honom han är ju trotts allt bara 5år

 

Mattes lilla hjärta   

Av Julia - 26 juni 2012 20:45

Idag gick jag, pappa, Troy och Bianca ut i skogen, jag trodde det skulle vara hopplöst med koppelträningen på henne, en otroligt nog funkade det utmärkt efter ett tag, denna gång hade jag dock ingen klicker men körde på samma sätt. Samma sak när mamma och jag va ut med hundarna nu på kvällen. Så skulle mamma prova min metod på Bianca men det funkade inte alls, och jag lyckade still och med göra den med båda hundarna XD haha jaja får se till att träna henne mer med det sen, även husse ska lära sig den så att alla gör lika. Det går ju bättre då. Men efter tre dagars tränande så är hon otroligt duktig på att gå i koppel nuförtiden, det e så kul att se hennes framsteg.


Tränade apport med Troy idag det gik jättebra, skulle träna med Bianca med men hon komme rinte tillbaka med den så ska klicka det i morron utomhus om det är bra väder.

 

En sådan införskaffades när man va på jaktmässa i Tullgarn. Syns bra gör den i alla fall 250g väer den, flyter och tål vatten. Ett bra köp.

Köpt av http://www.pawofsweden.com/ 


Anledningen till att jag inte vill Klicka Bianca inne så är det för att Troy är klickertränad han med, och börjar jag klicka biancas beteenden och han gör något konstigt kan han ju lägga till med det och han kan lessna eftersom han inte får något godis, eftersom han är van att klick = Godis.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Tror ni på spöken eller Andar?
 Ja helt klart
 Nej!
 Nja vet inte
 Aldrig i livet

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards