Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Julia - 27 juli 2011 20:50

Yes hunden va ledig idag med, men istället fick han stå ut med att jag kammade, klippte och borstade. Det måste ju göras med.


  Ser ni den lilla vita knölen han har det är den andra han fått, men har pratat med en kvinna som äger 3 shelties och hon säger att det bara är fettknölar. Får hoppas på det, ska be veten kolla på det sen när han ska kastreras.


  Haha allt jag använder när jag borstar hunden   + tandborste och tandkräm, för ni vet vel att det enda som hjälper mot plack och tandsten på hund är att borsta tänderna, hjälper inte med plaqueoff, tuggben och så utan man måste borsta dem, hellst två gånger om dagen, men jag borstar bara på kvällen, och man behöver inte ha tandkräm heller, för den har ingen effekt på deras tänder. Men jag har dettill hunden för att det ska smaka bra, hur nu någon kan tycka om en tandkräm som smakar lever  .


Vänstra e nyklippt och högra är inte klippt alls, den vänstra e helt klart snyggare.

    Ja hans framben ^^ lite hår då   


Han hade svårt att bestämma sig om han skulle in eller ner, för han letade efter pappa som låg under trappen och fixade...

  En av bilderna jag tog innan jag började kamma och fixa 


   En av bilderna jag tog innan jag började kamma och fixa 

Av Julia - 27 juli 2011 20:40

Eftersom det varit så underbart väder nu på kvällen, svalt och skönt ^^ så väckte jag lilla Steffy och satte på henen selet och gick ut med henen på gräsmattan, hon gick runt, stannade och åt/hamstrade gräs, innan hon klättrade över min fot när jag satte mig ner. Hon fick bara vara ute några minuter eftersom henens mage inte är van vid det färska gräset.  Men hon fick komma ut i alla fall   


  



                 

Lite bilder från hennes promenad

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Tror ni på spöken eller Andar?
 Ja helt klart
 Nej!
 Nja vet inte
 Aldrig i livet

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<<
Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards