Alla inlägg under juli 2011

Av Julia - 24 juli 2011 16:26

Mina hamstrar är syskon, helsyskon, de är födda 4/6-2010, allts är de lite mer än 1år. De båda två har väldigt olika personligheter.


Steffy:


Är en rent sagt galen hamster, hon är vaken typ jämt känns det som, har energi hela tiden, tuggar maniskt på gallret, även fast hon har andra saker att tugga på. Men sammtidigt är hon otroligt kontaktsökande. Om man går förbi hennes bur då hon är ute så sprnger hon upp på översta våningen och sträcker sig upp mot taket, eller så är hon i närheten av där man är. Ibland när hon springer i sin hamsterboll följer hon efter en en bit innan hon byter riktning. Men honn är helatiden där någon är. Hon älskar mat, hon kam hamstra hela sin matskål på en dag, och nu förtiden får hon 1,5dl mat, eftersom hon fortfarande växer.


Är det något mer ni vill veta om Steffy är det bara att fråga.


          

5 nytagna bilde rpå lilla Steffy


Felix:


Felix är helt olik sin syster, han är tillbakadragen och försiktig, väldigt mysig, han älskar att sitta innanför linnet och titta upp över kanten, eller i morgonrcksfickan. Han är väldigt blyg skulle jag säga, inte så stor i maten, han får lika mycke men det tar mycke längre tid för honom att äta upp det. Men sammtidigt så växer han inte, och så länge han inte går ner i vikt så är jag nöjd. Han är heller inte lika snabb som sin syster i hamsterbollen, men han är mer nyfiken när han får komma ut i sele, vilket gör att han får göra det istället för att vara i bollen då och då. Nu har han inte varit ute på länge, med tanke på värmen och sen att vi har fruktanvärt med mygg här.


Vill ni veta något mer om Felix är det bara att fråga


         

5 Nytagna bilder på Felix

Av Julia - 24 juli 2011 15:28

En underbar film, va första gången jag såg den, så sjukt underbar, men jag va inte speciellt förtjust i Per Moberg, kan ju säga att det blev inte bättre av denna fil, han är en sjukt duktig skådis, tycker jag, men jag gillar hinom inte. Och hans karaktär, så sjuuuukt dum...


Trailern till filmen, dock e den textad på nåt konstigt språk, men bry er inte om det


En underbart fin låt


Av Julia - 23 juli 2011 22:46

Va ut och lät hunden springa av sig ordentligt på gräsmattan, och om det märks att han är vallhund då, supersnäva svängar i full fart, knappt så man hinner med, och det är så gulligt för pälsen flyger bakåt då ^^ så han e aldeles slimmad i ansiktet. Och så stannar han plötsligt och står i lekställning, tills man komme ri närheten, då sätter han av i världens fart och bara rusar på. Sen kan han tvärt stanna och hosta till innan han springer vidare.


Han får det vi kallar tokryck, då han bara springer och springer, som om det inte fanns något slut.


  Min snygging

Av Julia - 23 juli 2011 22:37

Idag har jag varit på födelsedags kalas ^^

Har en kompis som fyllt år, så vi åkte ut till hennes stuga och firade henen lite, va väldigt trevligt och vi åt en massa goda saker, spc glassen va väldigt god med hemmagjord chokladsås.

            

Tårta, hallon, present och några roliga ord ^^


Hon fick 1hg smultron te, för jag vet att hon gillar det, eller gillar och gillar det e hennes favorit te   



Av Julia - 23 juli 2011 00:50

Har precis sett denna underbara film, efter 15min grinade jag, grinade lite i slutet med, vilket betyder att det är en otroligt bra film, jag älskar sådanna här filmer, och den va verkligen underbar, kan rekomendera den till alla.


Har länge funderat på om jag ska köpa den, men aldrig gjort det och tur va väl det med tanke på att jag nu vann den :) som ni kan läsa om i föregående inlägg.


Slänger in trailern, filmen e så sjukt underbar


ett pluss med filmen e ju att Zac Efron e sjuuuuuuukt snygg   men ni får tycka vad ni vill, men bara älskar hans ögon...



  

"Charlie St. Cloud" är ett romantiskt drama baserat på en hyllad roman. Zac Efron spelar en ung man som efter att ha överlevt en olycka ser världen på ett helt nytt sätt. I den här känsloladdade berättelsen inleder han en romantisk resa där han omfamnar det förflutnas mörker, samtidigt som han upptäcker kärlekens omvälvande kraft."
 
Av Julia - 22 juli 2011 00:45

Idag fick jag mig en glad överaskning ^^ jag hade för länge sedan varit med i en tidning i Julia Stars tidningen om en dvd film, och idag kom mamma in med posten tror ni inte att jag vann   va lycklig jag blev då.


   

Min vinst   


Senare så åkte vi och firade morfar, han fyllde år, träffade då en hund som har varit med så länge jag kan minnas, och med tanke på att jag bara va 6år då vännerna till mormor och morfar skaffade den så e det inte så konstigt, hunden är i alla fall 12 år (  ) och i jättefint skick, han e så otroligt fin, dock lite mycke hull men det tycker jag man får ha då man e 12 år. I alla fall det är en underbar hund.


Min egen hudn va så klart med ^^ och det är nemas problemas med den andra hunden, de går så bra ihop, på kvällen tog hunden och jag en långpromenad och jag hade så klart kameran med mig, så ni får ett smakprov på lite av bilderna ^^


    Troy vid havet.

Av Julia - 21 juli 2011 23:44

Nejdu, jag stack efter 9 idag till en kompis och kom hem efter 9 på kvällen, vi har fotat en massa, så det dröjer ett tag till innan jag ställer mig frivilligt framför kameran igen. Men lite djur har jag hunnit med, bla min kompis dundersöta och otroligt charmiga lilla kanin, min egen hamster och så klart hunden som blev helt galen när jag kom hem, han e så söt  . Hunden ligger nu under min stol och sover, ska snart hoppa i säng och dejta kudden lite ^^. I mororn bär det av till mormor och morfar för att fira morfar, ska nog ta en långpromenad med hunden, tar med kameran så får vi se om ni får några nya bilder. Men än så länge får ni nöja er med en gammal på hunden.


 


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Tror ni på spöken eller Andar?
 Ja helt klart
 Nej!
 Nja vet inte
 Aldrig i livet

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<<
Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards