Alla inlägg den 12 januari 2013

Av Julia - 12 januari 2013 23:14

Nej det blev ingen långpormenad för mig och Bianca för min pappa har så underbart kort minne så han tog henne och gick ut. Men istället tog jag Troy och gick igen ;) denna gång höll vi oss i sammhället, släppte honom lös och han lyssnade någolunda, sen när vi kom ner på vägen så lyssnade han inte spc bra så blev koppel på, och vi gick vidare. Släpper honom lös igen senare och han lyssnade ännu sämre då så koppel på igen. Även denna gång gick jag en bit innan jag släppte honom lös igen och dennagång lysssnade han mycke bättre och han fick massor av beröm och godis ;). Han fick gå lös resten av vägen hem och det gick verkligen skitbra ^^ Så han gick lös större delen av våran 45min långa promenad ^^


 

Denna briljanta godissort är det då jag had emed ut på promenaden, jag vekligen älskar den iden nån fick om att göra godis i flytande form, alltså att hunden bara får smaken. Jättebra när man har en hund som håller på att gå ner i vikt eller har gått ner i vikt ;)

 

Det finns i tre olika smaker Biff, Bacon och Kyckling 

Jag har kyckling, båda hundarna gillar den men jag toro inte Bianca anser det vara belöning XD 

 

 

Av Julia - 12 januari 2013 18:21

Troy och jag va ut på promenad idag och vi gick på en grusväg i skogen inte långt från huset. Släpper Troy och går längst vägen, Troy skuuttar med mig och stannade då och då, men det räckte med att jag visslade eler ropade så kom han med full fart. Tränade inkallning ibland när han verkade upptagen med annat och han kom på engång. Han har aldrig kommit så snabbt förut mer än när man sätte rhonom ner och går ifrån honom. Men han är sammtidigt som en annan hund efter kastreringen.


Han fick dessutom troligtvis blåskatarr och har ätit medicin för det, han skuttade och sprang som en dåre hela promenaden. Kändes så himla roligt att han va på så bra humör.


I morron är det Agilityträning igen :D hoppas han har likamycke frammåtanda som förra veckan, fy han ju knappt med när han sprang trots att det v en superkort bana XD men det va bra för jag försökte llösa den på olika sätt för att träna på att visa och att han ska lyssna. Får se hur vi gör i morron ^^.

Ovido - Quiz & Flashcards